- 500 gram bieten
- 1 bakje ongezouten walnoten
- 4 stengels bleekselderij
- 1 rode ui
- 1 zakje veldsla
- 175 gram camembert kaas
- 6 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels citroensap
- 2 theelepels mosterd
- 2 theelepels honing
- eventueel zout en peper naar smaak toevoegen
Bereiding:
Was de rode bieten en snijd vervolgens de wortel van de bieten af.
Klop de ingrediënten tot een dressing.
Snijd een rode ui in ringen.
Snijd de veldsla in kleine stukjes.
Snijd de camembert kaas in kleine stukjes.
Rasp de rode bieten in kleine stukjes.
Doe de afgekoelde pasta, de rode bietjes, noten, ui, bleekselderij in een schaal en meng dit met de dressing.
Meng als laatste de veldsla en de stukjes kaas door de salade.
Serveer de salade direct!
Bon Appétit!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten