zondag 10 juni 2012

Groene asperges met parmaham uit de oven

Ingrediƫnten (voor 4 personen):


- 1 bos groene asperges (500 g)
- 1 pakje Parmaham (75 g)
- 1 potje pastasaus met mascarpone (350 g)
- 1 zakje mozzarella (125 g), in plakken
- eventueel tagliatelle


Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd 2 cm van de onderkant van de asperges en kook ze 4 min. in water met zout. Giet af.


 Verdeel de asperges in porties.


 Wikkel elke portie in een plak ham.


Schenk de pastasaus in de ovenschaal en leg de aspergebundeltjes in de saus.


 Verdeel de mozzarella over de asperges.


Zet de schaal ca. 15 min. in de oven.

 

De groene asperges met parmaham uit de oven zijn lekker met verse tagliatelle.


Eet smakelijk!  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten