- 6 plakjes diepvries bladerdeeg
- 450 gram spinazie à la crème- bakspray
- 4 eieren
- 1 blik cocktailworstjes
- zout
- peper
- 100 gram geschaafde amandelen
- 100 gram geraspte belegen kaas
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 graden. Verwarm vervolgens de spinazie ca. 10 minuten op een laag vuur.
Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Vet een springvorm met behulp van de bakspray. Wanneer de bladerdeeg ontdooid is, bekleed dan de springvorm met de plakjes bladerdeeg. Druk de randen stevig op elkaar.
Prik met een vork gaatjes in de bodem.
Klop de eieren los en meng ze met een snufje zout, een snufje peper, de helft van de amandelen en de helft van de kaas.
Voeg vervolgens de spinazie toe aan het mengsel.
Vul de vorm met het mengsel.
Leg vervolgens de cocktailworstjes op het mengsel.
Strooi de rest van de amandelen en de kaas erover.
Bak de taart midden in de oven op 200 graden in ca. 55 minuten gaar.
Snijd de taart in punten. De taart is zowel warm als koud te eten.
Bon Appétit!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten